michael kors handbags förbud mot plastpåsar- int

förbud mot plastpåsar

– inte riktigt, men rätt plastpåsar är förbjuden i san francisco.detta borde verkligen vara förvånad som san francisco är den mest liberala och gröna, super regeringen reglerar allt city i usa.men i dag en vän nämnde att extra de anklagades. 50 för en plastpåse, som i januari alla plastpåsar kommer att förbjudas.så tack vare google jag bekräftade det, jag missade tillkännagivandet i maj när lagen antogs.det var också upp i högsta domstolen, men jag tror att det kommer att ta ytterligare påverka i januari.

ett par argument mot förbudet fick mig att skratta.en av dem var att den lägre inkomst som människor använder de plastpåsar som soppåsar, och nu måste de köpa riktig soppåsar.det här har fått mig att skratta, för att vi hord dem för alla de små soptunnor i vårt hus.och i brasilien, med hela inte spola på toaletten, jag kan se hur familjer gå igenom de här små plastpåsar i bulk.ja, jag har en stor påse som jag använder för att göra saker, som den robust och bidrar till att gå hem, men de små plastpåsar är så användbar.och när du har en unge i blöjor, dessa påsar göra saker bättre när du på väg (för alla).jag var tvungen att skratta åt argumen michael kors handbags tet mot detta, i princip att fattiga människor borde vara glad över att de inte får använda plastpåsar längre, för då kommer folk att köpa rätt plastpåsar för skräp, så de tänker michael kors handbags bryta och gå över gatan när det regnar, eller propp rännstenarna (minst vad jag fick av min portugisiska behandlingar).

per lagen men det fortfarande kommer att vara plastpåsar för användning vid feiras (gatuförsäljarna), eller för att sätta ditt kött (för att på allvar. jag vill ha min samonella blandning med färsk frukt), eller mjölk och mjölkprodukter.

det intressanta är i san francisco de åtminstone som ett alternativ till dessa majsstärkelse baserade påsar eller papperspåse.här det enda de har dessa mindre plastpåsar, så att de även ett steg mer allvarliga än san francisco.

det kommer att bli intressant att se hur brasilian jeito kommer ut, så även om att köpa en återanvändbar väska när är för mycket pengar, det suger när du tar en av säckarna och köp lite mer än får plats i en, och är i butiken tvingade att köpa en ny.för m michael kors handbags ig är inte mycket för en brasilian om en stram budget, kommer jag att säga att skillnaden mellan mjölk till frukost eller inte.- varför betala för något som du vet att du kan få gratis antar jag att vi ser folk med lådor att lasta saker mer nu, som jag michael kors handbags sa, papperspåsar inte finns här.förmodligen en bra sak, som vi alla älskar regnskogen som det är nu, inte som en stor soja gård.

och bilar brasilien brasilianska byråkrati mobiltelefoner barn i brasilien mat i brasilien levnadskostnaderna expat liv finanser att hitta ett hem mat helgdagar internet lärande brasilianska portugisiska flyttar till brasilien o jeito brasileiro o jeito brasiliero plan politik graviditet säkerheten i sao paulo sao paulo sao paulo måste ser shopping teknik tåg som reser med barn uncategorized semestrar.