michael kors handbags förbud väskorflygplatsen e

förbud väskor

flygplatsen edmonton borde överväga att förbjuda eller beskattning av plast shoppingväskor för att minska avfallet och städa upp en ful strö problem, lan.- sloan sa onsdag.

”det är en av de mest irriterande saker för mig.i vår, när du kör längs våra boulevarder omfattas de i plastpåsar, ”sa hon att journalister efter att personal vid rådets verkställande kommittén att ett betänkande om den här frågan.

”(en) butiker för 100 dollar mat du kom ut med 20 plastpåsar kostnadsfritt.jag tror att vi måste fundera över om det är den bästa strategin eller om det är en bättre strategi för miljön. ”

förslage michael kors handbags t diskuterades i tisdags, som jordens dag under en stängd dörr rådets möte som tittade på en långsiktig vision f michael kors handbags ör staden.

anhängare omfatta länder.- iveson och borgmästare stephen mandel, som kallade det en bra idé.

”plastpåsar som är spridda över hela stan.folk vill inte ta hand om dem.plast, inklusive väskor, utgör 14% av lokala strö, avfallshantering talesman connie boyce.

leaf rapids., en stad på 550, blev den första kanadensiska kommun att förbjuda plastpåsar i butik förra året.

vissa företag har redan vidtagit åtgärder för att minska antalet säckar som ges ut.

de grönskande kosmetika kedjan har samlat in 270 namn för framställningar vid dess två flygplatsen edmonton avsättningsmöjligheter, började tisdag, som en del av ett koncernomfattande driva på för ett förbud mot plast shoppingväskor, talesman liz chapman sa.

ikea kanada började att debitera kunder fem cent väska för sex månader sedan.sedan dess har antalet fördelade på flygplatsen edmonton har sjunkit till 120000 från 900 000 under samma period förra året, talesman madeleine lowenborg frick.

företaget är att ge alla pengar som samlas in, så långt mer michael kors handbags än 70 000 i hela landet, till icke – vinstdrivande träd kanada organisation, sa hon.

men bolaget vill inte plan att eliminera dem, eftersom människor vill fortfarande ha val, sa h michael kors handbags on.

alberta plast återvinning association säger albertans över en tredjedel av plastpåsar och använda ungefär hälften av dem att hålla sopor.

safeway kanada ltd talesman sa dave ryzebol påsar i en torr, syrefritt deponi inte löses upp snabbare än plast och har också en kostnad för miljön i samband med avverkning och massatillverkning.

en typisk familj slängde relativt få plastpåsar varje år, sa han.

om safeway ger gratis påsar till kunder, införa en avgift skulle vara ett bättre sätt att minska användningen än en stad som åläggs förbud, sa han.

”du kan välja att sälja dem, ge dem en bekvämlighet eller uppmuntra människor att använda dem, men att ta bort dessa alternativ och antingen skatt eller tvinga dem att vålla problem för en av de minsta delar av avfallsflödet verkar vara felriktade energi.”.