michael kors handbags förbudet anses på påsarlag

förbudet anses på påsar

lagstiftare i båda kamrarna i delstatsparlamentsvalet vill ha 10% avgift för papper och plast shoppingväskor, och fyra företrädare sponsrar ett lagförslag om att förbjuda engångsbruk kassan väskor helt och hållet.

alla hawaii är länen har redan egna förbud mot plast shoppingväskor.men några av sina förordningar har ännu inte träda i kraft, och de förslag som övervägs på statlig nivå skulle gälla papperspåsar, också.

huset minoritet piska lauren cheape (r, mililani schofield kunia) är en av de lagstiftare som hoppas på att förbjuda engångspåsar.den nyvalda företrädare säger att ett förbud är ett enklare sätt att ta itu med frågan än en avgift.

hawaii majoritetsledaren scott saiki d, i centrum kakaako mccully) säger att han stöder idén om en avgift utan säger att det kan hanteras bättre på länsnivå.i maj, hono blev den sista county i staten att godkänna ett förbud mot plast shoppingväskor.

det kan också vara ett tag innan landet förbud i kraft. hono stadga, till exempel, kom michael kors handbags mer inte att genomföras förrän i juli 2015.

genom att delta i diskussioner online att erkänna att man har kommit överens om att villkoren för tjänsten.en insiktsfull diskussion av idéer och synpunkter uppmuntras, men kommentarer måste vara civil och god smak, med inga personliga attacker.eftersom endast abonnenter möjlighet att yttra sig, vi har din personliga uppgifter och möjlighet att kontakta dig.om era kommentarer är olämpligt, kan du få en varning, och om du fortsätter med sådana synpunkter som ni får förbjudas från jobbet.

lämna en kommentar

vad skrev:

frihet och det amerikanska sättet att dö en smula när själv michael kors handbags goda lagstiftare i michael kors handbags onödan blanda sig i livet som medborgare.självgoda ekoterrorister har hittat en alliera michael kors handbags d i lagstiftare som aldrig har träffat en skatt som de inte gillar.jag har aldrig vårdslöst kasseras en plastpåse och vet att de återvinns i honolulu är h kraftverk för grön energi.jag använder påsar för flera ändamål i mitt dagliga liv, men ekoterrorister vill ingripa säga hur jag ska leva mitt liv, och skatter och utgifter lagstiftare älskar någon ursäkt för att beröva människor deras hårt förvärvade pengar.