michael kors påsar tillverkade i kinakl

påsar tillverkade i kina

klyftan ber om ursäkt för att staterna påsar tillverkade i kina

klyftan har bett om ursäkt för i vissa storesthat ledde till påståenden om att skyddskläder återförsäljaren var att påsar tillverkade i kina som produkter som var i usa.

finns flera väskor i fodret staterna samling.fodret staterna duk väska och begränsad upplaga av en snusnäsduk väska är både i usa, talesm michael kors michael kors an renate geerlings sa i en e – post.

fodret staterna denim hink väskor är tillverkad i kina, och det borde inte ha varit ansluten till i usa tecken.vi ber om ursäkt för alla felaktiga meddelanden.

intäkterna från försäljningen av forskningsprojektet utgåvan väskor benefitfeed projekt mot hunger välgörenhet som grundats av presidentens brorsdotter lauren bush.

väskorna var visas bredvid ett tecken om foder staterna kampanj, som bjöd kunder till begränsad upplaga väskor och vi ger 5 dollar för att vår nation skolas lunch program.om signwas en i usa – logotypen, som gäller för de flesta av insamling väskor, utom för denim bagsin michael kors fråga, som var i kina – brickor.

(för att vara rättvis, denim säckar inte säga i usa var som helst på den faktiska produkten, till skillnad från de andra väskorna i insamling.)

historien ga michael kors v upphov till en intensiv debatt om huruvida skillnaden online bör kritiseras för att skapa en kampanj som åberopas amerikanska patriotism och dra nytta av utländska arbetare.

för sin del klyftan var villig att be om ursäkt för förvirring.

är det ett fall av felaktig skyltar.vi förstår hur det skulle kunna leda till missförstånd och vi vidtar åtgärder för att rätta till det, sa bill chandler, vice ordförande för kommunikation.

denna kampanj är skillnaden ger 150 000 dollar, sa han.visar hur stolta vi är för partnerskapet och hur vi har åtagit sig att bistå skolan lunch program.tror du?lämna era synpunkter.