michael kors säckar guldidealiskt zee s

säckar guld

idealiskt zee skolan firade färg dag betona på begreppet renhet och virtuousness, sa att en övergång från skolan.studenterna var klädd i vitt med vita leksaker michael kors .sketcher anordnades för att få studenter förstå värdet av dygd och oskuld.

k’sirs internationella skolan firade pongal genom att förber michael kors eda pongal i clay gräs och uppmuntra eleverna att göra färgstarka drakar.

en övergång sa att skolan har också organiserat kulturprogram som oyilattam och kummi.swamini nirupamamrita chaitanya av amritanandamayi matte invigde denna funktio michael kors n.

de studerande i nationell modell högre sekundärskola firade pongal genom ritualer som utövas i byar.mim, sång, dans och michael kors distribution av sött pongal utgjorde också det firande, sa en övergång.

dr dasarathan internationella skolan, coimbatore, firade pongal på traditionellt sätt.

en övergång sa firandet gav tillfälle till studenter att uppleva festivalen i en autentisk sätt.en ko togs till skolan och dekorerad inför studenterna.betydelsen av skördefesten förklarades för eleverna.

sri kumaran studentexamen skolan på chengapalli i tirupur district, genomfört en naturläkekanst och yoga behandling cum medvetenhet läger för dess personal nyligen.