michael kors säckar inne just nu.väskor

säckar inne just nu.

väskorna är viktigt tillbehör för kvinnor.de inte bara bära deras väsentliga, men också hjälpa dem att skapa en stil uttalande.fortsätt med den senaste utvecklingen genom att få dina händer på kviltade eller bagageluckan form väskor.

kushal chudiwala, grundare av toteteca väska fungerar, delar en förteckning över påsar för kvinnor som är under utveckling just nu.

den klassiska bil form är något som är väldigt mycket på modet just nu.den gamla skolan ser kommit tillbaka under de senaste månaderna.en sele på grundval av en klassisk bil stil är absolut väskan just nu.

för galleriet: höjdpunkterna i new yorks mode veckan 2014

stora –

en något mer feminin ta vad som är traditionellt en gemensam form är het nu.till exempel en elegan michael kors t kuvert inspirerade bu michael kors dbärare.det är bara rätt till en säker arbete ser ut.

för galleriet: måste ha modet att köpa i salesshowing bitar av vad du bär på, öppna säckar fungerar bäst i små storlekar och kompakt proportioner.

för galleriet: fem måste ha för kryssningar

kviltade väska

det näst bästa är ett vadderat väska.funktionalitet och enkelhet är nyck michael kors eln för att titta.grundlägga michael kors nde men hållbara former i täcke mönster ser stilig ut på startbanan och utanför det.