michael kors – snygga väskoreko – vänli

– snygga väskor

eko – vänlig väskor är tråkig.

åtminstone, så skulle du vara svårt att inte tänka så efter ett besök i en affär eller varuhus, där ekologiskt medveten samvetsgrant med tråkiga, sominnebär att grön eller beige väskor som alla är ungefär samma storlek och form.

men stil mavens ta hjärta.det finns faktiskt många spännande nya eco – väska producenter där ute.de är att göra väskor för elegant oc michael kors h för lite, för de praktiska och för galen.

och en ny online – merchandiser i calgary är din relation till den här världen av eco – chic.

frustrerad med matt eco – väskor som de fortsatte glömma hemma ildar sharafutdinov och hans fru irina fazetdinova michael kors skapade ecocentric väskor i början av augusti för att förbinda jorden sinnade personer i kanada med stil och funktionella väskor.och asien.

”det är inte många eko – vänlig väska tillverkarna i kanada,” sharafutdinov förklarar ”.men vi är alltid ute efter mer. ”

ecocentric har påsar för michael kors nästan varje användning: ryggsäck, bud, handla, och handla, producera michael kors och lunch.de har också handväskor, handväskor, plånböcker.

och chockerande inte alla är gjorda av bomull.många återvinns från däck, säkerhetsbälten eller juice behållare.andra är från hållbara källor, till exempel hampa och bambu.

urvalet omfattar dussintals styles, fingeravtryck, form och färg system.bäst av allt, företaget säljer endast etiskt producerade påsar utan några giftiga material i tillverkningsprocessen.

mer 55 minuter sen

kungliga samtal: charles och camilla besök canadaprince william, hertiginnan kate och prins george på väg homegallery: otroliga bilder av det kungliga rundturen du har nog inte seenprince george besök zoo till påsk sundayprince harry, joss sten fira välgörenhet i prinsessan diana är memoryinteractive grafiska: den kungliga familjen treemore nyheter om den kungliga baby!en särskild webbplats: kungliga familjen