michael kors väskor för sitt dåliga uppföra

väskor för sitt dåliga uppförande och irriterande typer

akta dig, hamptons idioter d väska patrull är på jakt.

en facebook – sida att handlingar som den förvirrande upptåg i east end sommaren folk har exploderat i popularitet denna säsong, att nästan 1 000 anhängare med hundratals utplacerande av beachgoers värst.

grundad av en trött året hemvist, ”” observatör ”har postat bilder av kvinnor att tanka i speedos, vuxna kvinnor bråkar om parkeringsplatser och korkad mamma bli högt sulkyer fastnade i en sandstrand.

även paul mccartney är ex – mills, är f michael kors ångade på pl michael kors atsen få böter i vit cabriolet.

”allt det här började förra sommaren när jag såg en kille att göra något riktigt irriterande, och jag vill bara slå honom i ansiktet”, förklarade james cuomo, 26, byggnadsarbetare. ”men jag tänkte att det skulle vara klokare att gå efter honom på facebook i stället. ”

– fjädrarna inhemskt startade sidan och satt upp en bild av hans grundläggande d väska en man i en poncho som skamlöst av en linje som i east hampton starbucks.

”han var den sista droppen” cuomo. ”det är den inställning som dessa människor.de vill att reglerna inte tillämpas på dem när de kommer hit.jag var tvungen att göra nåt. ”

medan anläggningen började långsamt, cuomo, sa har exploderat i sommar som kamera. med medborgargarde skickat sina brister.

”jag tror att folk har haft det på denna punkt,” cuomo. ”det är galen. ”

en bild som visar en skamlös cougar har nästan ingenting till en läkare.

en bild som visar en kvinna äta på en montauk restaurang intill henne terrier som hon hade placerats i en stol.

mycket av den där foton kretsa kring fordons misslyckanden.bilder av dubbel parker michael kors at range farkostarna och fortkörning benzes finns på plats som taggade affischer frigöra sin uppdämd ilska.

en annan bild visar en bil var parkerad för nära vattnet och slutligen hamnar i vågorna.

föraren av en jaguar sedan valde att ta upp två parkeringsplatser utanför schmidt är affären i southampton, inklusive en handikappad plats för att skydda mot bucklan.

som fashionistas och flagranta hipsters bör också akta ryggen i dessa dagar.har hittat en cykel av alla vita kläder idrottsliga hamptons – bor alla lampooned skoningslöst.

trots sin popularitet, cuomo sa att det har varit några bakslag från någon som hittar den sidan är i dålig smak.

en kille sa att vi är michael kors fattiga lokalbefolkningen som är arg på rika människor.lyssna, jag vet att de håller oss med de pengar de ger.men jag har bara kommit till fruktade sommaren på grund av arrogans av dessa människor.de behöver inte vara så här. ”.