michael kors väskor för tomaterjag har

väskor för tomater

jag har tänkt på det här länge, och det som en gemensam fråga jag ställde om av vänner etc. när vill odla tomater.

i min visserligen begränsad erfarenhet av växande tomater växa väskor jag fann at michael kors t växterna har krävt mer uppmärksamhet till följd av växa väskor.

för det första, det väl dokumenterat att tomater behöver stöd.de växer djupa rötter för att söka efter näringsämnen och vatten.växa säckar inte tillmötesgå detta.de är mindre stöd av sina grundläggande system växa bagswithout vanliga bevaka de behöver.nu, att bevaka de kräver vanligen av bambu käppar, inte kan föras in djupt nog för att g michael kors e ett gott stöd utan dem som lutade sig öv michael kors er, eller som kollapsar i regn.

så, vad gör du för att ta itu med detta?spendera mer pengar för att få speciella stöd är att sätta käppar i ledningen.eller köpa eller liknande (som är en fin idé som det händer) i syfte att öka nivån av kompost på tomatplantor och ger en reservoar av vatten för att möjliggöra effektiv vattnas.vilket leder mig till nästa problem med växa väskor du försökt vattna dem på ett framgån michael kors gsrikt sätt?det är ganska svårt i min erfarenhet.de flesta av vattnet rinner ner den växa väska, och det är lite mycket vatten i den.i torrt väder, fann jag mig själv med att vattna dem två gånger om dagen och växter fortfarande att efter ett par timmar.igen, om du inte köpa ytterligare hjälpmedel såsom att lägga dem i det fick mycket mer komplicerat än det behöver vara.

så om jag frågade, tomat plantsshould planteras direkt på marken när förhärdade, eller djupt i växten krukor minst 10 cm i diameter.(plast eller metall är faktiskt bättre än terrakotta, såvida du theterracotta krukor med en gammal kompost påse).

så, är det värt att växa väskor i allmänhet?ja, jag tror det.jordgubbar gör ganska bra i växa väskor.det finns ingen anledning att tillhandahålla en mulsh plast blir påse täcker föreskrivs det om du plantera genom ett litet snitt, snarare än att skära ut ett stort hål.växande andra grönsaker, såsom sallat, rödbetor, etc. är bra.även för växande örter.men för tomater, nej, det är inte värt det.

den 8 augusti 2009 19.04 pm svar –

vi försöker bli påsar en dyster försök förra året.förra året hade vi följt anvisningarna, inte i år.i år har vi delat väskorna i mitten och stoppa upp dem på deras sida och planterade en anläggning varje halvår.det blev billigare än att köpa nåt, och vi har begränsat utrymme och ville sätta dem i det gröna huset.

så långt det bästa året hade jag, och många är redan på väg.vi har också gjort slitsar på sidorna av väskor till avlopp, och det fanns tillräckligt med plats på toppen av väskorna till gånger över toppen att få en starkare rim på ytan.- så får du veta slutet resultat, om du vill.