michael kors väskor går skilda vägarni

väskor går skilda vägar

ni båda får lastas på samma plan.du får båda på samma ställe.

men teorin ger till den hårda verkligheten när tungt väder, såsom denna vecka är snöstorm inkräktar.

med flyg inställda och flyg omdirigeras över hela landet, passagerare – – för att ta sig dit de ska, ofta byter flygbolag att göra så.så de anställda förväntar sig en högre än vanligt incidens av passagerare och deras bagage att gå skilda vägar.

det är därför jag veik jobbade som besatt i tisdags eftermiddag i de trånga gränserna för den amerikanska airways bagageutlämningen vid bradley internationella flygplats.ett par dussin partier hade kommit under måndagens storm långt före deras väskor.

veik jobb var att se lycklig återförening.

vanligtvis, det är bara det att bagaget missade din anslutning ”i en annan stad, veik sa, som går loss på en dator smutsiga med fingeravtryck, medan hon balanserade en telefon mot en axel.nu, med det här vädret situation, inga plan är på väg, så vi tar det så fort vi kan. ”

ingen gi michael kors llar det, men vissa är fullständigt ursinnig.

veik påminde om en man som var utom sig av för en låda av michael kors levande ungar var inte där när han landsteg på bradley.när han har lugnat ner sig, han lärde sig folk var på en annan planet bara en timme senare.

joan pratley i norwalk var bland de många att hantera störningar flygtrafiken under de senaste två dagarna.hon och hennes familj gjorde det genom att hyra en bil, när deras bradley bundna flyg från phoenix var strandsatt i philadelphia.de körde tillbaka till windsor lås och hämtade sin bil, sen kom och letade e michael kors fter deras bagage.det var inte bland bitarna utspridda veik kontor.

med hjälp av ett diagram som kodas med siffror för att identifiera typiska stil av bagage, veik hjälpte pratley fylla i ett ansökningsformulär.de poster som ska skickas hem till henne med en kurir.

ledsen för det, ”sa de arbetstagare consolingly.jag kom precis tillbaka från tyskland själv och mina väskor var borta en vecka kvar i den tyska tullen.det händer alla. ”

bob kort, som arbetar med veik, sa är det värsta än att komma hit den här veckan.nyckeln är att vara diplomatisk: jag lärde mig för länge sen att jag skulle framföra dålig michael kors a nyheter till en kund, skulle jag försöka ge dem några goda nyheter på alla sätt jag kan.om bagage skall kod förs in i datorn på den anslutande stad, du kan berätta för dem om deras bagage.