michael kors väskor grammygalanjanet dö

väskor grammygalan

janet dök inte upp.justin.beyonc vann en hel del.

den 46: e årliga grammisar, oåterkalleligen har formats av förra helgens 38: e årliga super bowl, spelade säkert med ett band försenade ”levande” cbs tvesändning, håll dig till manuset – skämt och väldigt artigt mottagande tal.

ingen har flera av dessa tal än beyonc.22 år gammal r star kommer fem, inbegripet bästa r sång (”galen kär”).beyonc ansluter sig till raden av alicia keys, lauryn hill och förra årets stora vinnaren norah jones, för de flesta vinner i kväll med en kvinnlig solo konstnär.

”wow!det är otroligt, ”beyonc sa med mormor för bästa samtida r skiva (farligt i kärlek.senator john kerry ”, som förhoppningsvis kommer att bli nästa president.”

e. ”slutliga – guide

vinnare, förlo michael kors rare, mode och bakom scenen.

e.nyheter lever

se på måndag klockan 7 för ett särskilt en timme – repris.

‘s andre 3000 erbjöd sin ”stank du är” för hans duo är stor skiva i år vinner för speakerboxxx / kärleken under en av tre upplockad av hip – hop duo.

sångare, återhämta sig från ett förödande slag, tjänat fyra, medan bluegrass star tog hem tre.

i janet jackson är frånvarande, justin timberlake, som tog upp två, inklusive en för bästa manliga pop röst (”gråt en skvätt”), var den natten är stor nyfikenhet faktor.

det var för en vecka sedan i söndags att timberlake och jackson var tillsammans på super bowl halva tiden visar, och sluta, om du har läst den förut slutade sina ”rock kroppen” duett med timberlake ifrån jackson är linne, gå bara dit.

på söndag, cbs bekräftade att timberlake och jackson, som var både redovisas separat på tvesändning underrättades om att de skulle vara tillåten endast om visa om de bad om ursäkt.

jackson har minskat det.timberlake, som var upp till fem och aktualiserades i två produktions siffror, godtas.

”jag vet att det har varit en tuff vecka för alla”, timberlake sa, att använda ordet ”alla” betyder ”sig”, som han accepterade de bästa manliga pop farmor. ”och det inträffade var oavsiktligt, helt och hållet beklagligt och jag ber om ursäkt om michael kors ni var förolämpad. ”

timberlake utfärdat en liknande mea culpa förra söndagen.jackson, likaså, har bett om ursäkt en gång i ett skriftligt uttalande och en gång i en video uttalande.

jackson hade planerat att införa en hyllning till vandross, som kämpar tillbaka från en stroke lidit i april förra året.

om vandross själv inte infinna sig personligen, gjorde han finnas på videoband sitt fö michael kors rsta uttalande eftersom ur sin koma.han erbjöd också ett riff (”jag tror på kraften av kärlek!”)som bevis på att hans röst har inte blivit tystad.

den vandross video var en av de känslomässiga betonar på ett visar att tämja eller inte, tog upp flera kleenex stunder, om så bara michael kors för att så många av de stora vinnarna skulle spela på stora jukebox i himlen.

june carter kontanter, som dog i maj, kommer två av hennes sista studio album, wildwood blomma.warren zevon, som dog i september förra året tog också två, inbegripet bästa rock resultat av en duo eller grupp av hans duett med bruce springsteen (”störning i huset”), från hans sista studio album, vinden.