michael kors väskor i floden i sökandet eft

väskor i floden i sökandet efter försvunna barn –

orange cou michael kors nty sheriff talesman carlos padilla (nr förhållande till prisjägaren) sa att polisen vill att leonard padilla ska ta ett lögndetektortest, och han har gått med på det.området är avs michael kors pärrat.

ett dyk kursföreståndare delta i sökandet, david badali, sa fox news channel är miami presidiet att väskorna hittade hade ben, tegel, en grön shamrock leksak och en leksak.

men allen sa ingen brottsplats har identifierats i närheten av prisjägare är sökning.

leonard padilla sa att 30 till 40 dykare som genomför sökningen (som endast kräver fem i vatten vid en tidpunkt) är ett företag som heter blackwater dykare och specialist på tvättning mycket mörka områden.han karakteriseras som en återhämtning uppdrag att hitta caylee är kvar.

prisjägaren avblåst sökandet tidigare i veckan, men har ändrat sig på onsdag kväll michael kors och sa att han skulle fortsätta leta efter barnet, som antas vara död.han sa att han har bevis att hon var dumpade i floden, me michael kors n avböjde att utveckla.

den lilla flickan har varit försvunnen sedan mitten av juni.hennes mor, 22 år gammal casey anthony, är bakom galler – – och anklagad för mord.

på onsdag, en man anlitade för att vara förespråkare för caylee är familjen sa att han slutade jobbet på grund av deras ”oberäkneligt beteende.”

larry garrison har behållits i augusti för att tala till media för anthonys.han avgick på onsdag.

”på grund av oberäkneligt beteende under de senaste månaderna har uppvisat av anthony familj, larry garrison avgår som deras talesman,” sa han med ett förberett uttalande.

”det är min åsikt att andra har manipulerat dem in i situationer som inte ens familj.

nejame sa garrison använde för hem pengar han krävde för intervjuer med caylee är far – och morföräldrar, george och cindy anthony.

casey anthony har erkänt inte skyldig att avgifter för första gradens mord, grov misshandel, grov dråp och fyra fall av att ljuga för utredarna om försvinnandet av hennes dotter.

hon kom inte caylee saknad förrän i juli.kolt försvann två månader kvar av hennes tredje födelsedag.

kriminaltekniska undersökningar som släpptes förra månaden bekräftade att hår i bakluckan på anthonys pontiac sunfire kom från en ruttnande kropp.dna – bevis tyder på ett lik hade varit i bilen där.