michael kors väskor laptop budbärare väska

väskor laptop budbärare väska

botten linefor de letar efter en enkel budbärare laptop väska som kommer a michael kors tt bära deras michael kors dator, tillbehör och papper på ett bekvämt sätt. då budbärare laptop väska bara väskor kan passa dina behov.

det är lätt och utsidan kommer att skydda din mobil utrustning medan i delar.

jag ansåg att det var lätt att få min bärbara dator på budbäraren väska.det finns inget värre än att slåss med en laptop väska, blixtlås eller den sig in eller ut ur väskan.

den som handtag är väldigt bekvämt och till och med väskan full kraftigt de rätta ville dra i min hand.axelbandet å andra sidan behöver en madrasserad avsnitt.när sändebudet väska är full axelbandet är michael kors att gräva i.och det är obekvämt.

andra inslag som denna budbärare väska har inte är den lilla stigningen upp på botten yttre påsen.det är bra, för även om du sätter din laptop väska ner på en våt eller michael kors smutsiga yta, fötterna hålla botten av väskan upp så att den själv inte bli våt eller smutsiga.

det finns gott om utrymme för extra poster på utsidan och inuti påsen.på framsidan är ett blixtlås ficka, som har två av fickor och ett större utrymme för filer.på varje ände av budbärare laptop väska finns det två enarmade fickor för ett paraply, eller andra sådana föremål.

inom området är uppdelat i två delar, en är stoppad och avslutas med en krok och loop fästdon för din laptop.den andra sidan är för större poster såsom filer eller böcker.

den här datorn väska kan vara märkta med dina initialer på lite personalization och läggas till stil.färgen alternativ tillgängliga lämpar sig väl för ett företag nonchalant stil.

med tillsats av axelbandet stoppning och fötter till botten av denna budbärare laptop väska bara väskor kommer utan tvekan att ge de yrkesutövare som ett användbart laptop – väska.

5 5

elegant laptop budbärare väska, ledamot keepsakes56

min fru köpte den här datorn budbärare väska för vår dotter och hon älskar det.bra pris och graverad utan extra kostnad.