michael kors väskor malaysiska airlines avt

väskor malaysiska airlines avtal

den installerade baserad programvara kommer att ge flygbolagen lösningar för flygplansunderhåll, underhåll av försäljning, operativa, den höge representanten och ekonomiska funktioner.från cockpiten tjärmakadam och hangaren, malaysia airlines maskin och huvudsakliga refinansieringstransaktionen verksamhet kan integreras på ett effektivt sätt.

företagens funktioner, som den höge representanten och lönerna kan förenklas mer intelligent att förbereda för framtida utvidgning.alla dessa kommer att hjälpa d michael kors e flygbolag att spara kostnader, virender aggarwal, vd, ramco system verkställande direktör, utan att ge några siffro michael kors r, sade i ett pressmeddelande.

det tillkännagavs i malaysia omfattar fem år lyckats tjänster komponent som ramco kommer att genomföra en del av maskin som fungerar.

den lösning som ramco integrerar affärsprocesser och människor, koncernomfattande, kommer att tjäna hela den tekniska funktioner för malaysia airlines group.

detta omfattar firefly, maswings och maskargo och stödja dess underhåll, reparationer och översyn (huvudsakliga refinansieringstransaktionen) tjänster.det innebär att det totala antalet flygplan som betjänas av r michael kors amco över 2250 globalt.

med stöd av mer än 350 forskning och utveckling personal, ramco aviation it – lösningar används nu av mer än 60 internationella kunder för att optimera verksamheten och minska de allmänna omkostnaderna för att förvalta inventeringen mer effektivt, att öka tillgången till luftfartyg, minska flygplan p michael kors å marken och kontrollera verksamheten i ett företag vinstdrivande grund, säger övergång.