michael kors väskor på ras – områdethan

väskor på ras – området

han blev stoppad av en officer som såg hon michael kors om som misstänkt, inklusive gå ner i m michael kors itten av gatan barfota i hällande michael kors regn, poliskommissarie randall halstead.han släppte ryggsäcken och sa till polisen att det innehöll en riskokare, sa han.

den händelse som ägde rum för några timmar efter ceremonier för att markera förra årets göra bomber, i vilka två tryckkokare bomber gömd i ryggsäckar exploderade och dödade tre personer vid mållinjen och skadar mer än 260 andra.

ryggsäcken på tisdag kväll blev sprängd av bombgruppen, som en försiktighetsåtgärd, som var en andra obevakad väska hittades i närheten.halstead inte släppa vem är mannen i förvar och skulle inte säga vad var det i den andra väskan eller vem som ägde den.han sa att polisen utredde.

det är vad nerver dagar före årets maraton som polis – och räddningspersonal höll folk borta från mållinjen område i tre timmar och tåg kringgick de närliggande copley square station.

”med maraton kommer våra officerare tar den på allvar,” halstead. ”den allmänna säkerheten är yttersta. ”

överlevande, första hjälpen och släktingar till de dödade förra året markerade dagen med hyllningar.f.d. borgmästare t michael kors homas menino och vice president joe biden var bland dem som talade på närliggande hynes convention center, och en stunds tystnad hölls vid mållinjen i eftermiddag.