michael kors väskor påsar av ord objekt erkännande

påsar av ord objekt erkännande av stora datamängder

i allmänhet, du michael kors väskor väljer en kodbok storlek som är oberoende av antalet utbildning bilder.du skulle bygga en kodbok genom att fly k: (eller någon michael kors väskor annan ordbok inlärningsmetod) över en uppsättning deskriptorer som utvunnits ur alla utbildning uppgifter.

så, i ert exempel, om du hade 5000 utbildning bilder, och ungefär 1000 deskriptorer som extraherats från varje bild, som skulle ge dig 5000000 deskriptorer som du kunde kluster med k.

det är verkligen bra svar, men jag har två frågor, tack.den första: vi säger till exempel att jag har skapat 100000 histogrammet över längd vektor utbildning för 4 föremål.nu ska jag skapa histogrammet över för test som vi säger 20 000, när jag vill klassificera dem michael kors väskor , hur kan jag få det antal hemligstämplade bilder (inte antalet matchade histogrammet över)??, andra fråga michael kors väskor , är det obligatoriskt att använda icke – klass när jag jobbar på multi – klass klassificering.eller det bara användas när vi arbetar med en klass klassificering..