michael kors väskor påsar av problem över haggis r

påsar av problem över haggis recept

det har bett europeiska kommissionen att förbjuda michael kors väskor användni michael kors väskor ngen av får tarmar, som används för att göra större delar av skotsk delikatess.

receptet för haggis varierar, men det kan göras med hjälp av en får mage påse som innehåller en blandning av får lever, hjärta och lunga, havregryn, skulorna, materiel, lök och kryddor.

”teoretiskt sett kan de ha bse, och deras inälvor är den plats där bse skulle utveckla, av det skälet skulle vi få folk att inte äta haggis som omfattar inälvor.”

men nu har kritiserats av politiska partie michael kors väskor r och fans av poeten robert burns, som odödliggjord den haggis i hans arbete.

det skotska nationella partiet sa att åtgärden var ”vansinnig byråkrati”.

en talesman sa: ”det här är helt galen.

”haggis är känd världen över som en symbol för skottland och är en rätt som vi är stolta över.

”att förbjuda användningen av får tarmar, som fortfarande är en vanlig beståndsdel, skulle vara löjligt.”

david smith, – – sekreterare i robert burns howff klubben, sa att han skulle vara ”mycket” om det förbud som antogs av europeiska kommissionen.

hans klubb sammanträder regelbundet i världen inn i de som bränner som besöks när i michael kors väskor området, för att fira det poetens arbete.

herr smith sa: ”det är med stor stolthet skottar i förenade kungariket och i utlandet, samla ihop alla 25 januari för att fira burns liv.

”det skulle vara löjligt om vi var tvungna att ändra sättet haggis görs på grund av detta.

”får tarmar är en viktig del av haggis och det finns inte en chans att vi kommer att sluta äta det.varje annan typ av hölje skulle inte vara samma sak. ”