michael kors väskor påsar av star kvalitetde ä

påsar av star kvalitet

de är trevliga, men sant handväska fetischister, de är inte tillräckligt.vad de behöver är något extra, något dyrt nog för att se till att väskan är exklusivitet.en väska, kort sagt, som de som skapas av shizu nobuta och säljs på hennes butik i mount str michael kors väskor eet, mayfair.

shizu uttalade – zoo – är tvärs över gatan från salongen var camilla parker bowles och många kändisar har sitt hår färgat.inte för att hon kommer att sluta med att jag inte kan se henne med en grön paket av kanin päls som heter bunny kitty, detaljhandel på 640.

har ett par shizu väskor en kanin kitty och skräckinjagande manhattan krokodil, som använder en krokodil hud och säljer för 5200.hon är precis den typ av kund som blir riktigt spänd på att affären.

”jag har mycket michael kors väskor få normala kunder”, säger shizu, 33. ”de tenderar att vara självsäker och lite excentrisk.de säger: ”oj, ingen annan har nåt sånt här, jag ska vara den första att ha det. de är inte den sortens kvinnor som tvekar.”

man ser inte britney spears som handväska flicka, men hon har en alla hjärtans påse (strukturerade harts hantera

– med swarovski kristaller

med en avlång grädde tyg med rosa hjärtan).

jag vill också lägga pengar på att det finns en madonna är garderob, kanske en mer vuxen, såsom gnoccho, unik för mig, kanske för att den ser ut som en ganska elegant klimp.detta sker i form av ett avrundat slag i svart läder, mjukt som samlats in på toppen och fick en känslig silver accessnät hand (330).

den typiske kunden inte är till skillnad från shizu själv.hon är immaculately visade sig från sin långa, glänsande hår på pekade tips av hennes stil beväpnade stövlar.små detaljer, som t.ex. dubbel spännen på hela hennes läder – kort, tyder på en sprudlande karaktär b michael kors väskor ara hållas under kontroll.

”jag har varit tokig i handväskor, sedan jag var en liten flicka, men jag kan inte hitta dem jag gillade”, förklarar hon. ”jag tog det som ett tecken på att jag måste göra min egen kollektion.

shizu växte upp i japan och när hon var 18, åkte till kanada för att studera verksamheten, vilket hon hatade. ”mina föräldrar skulle inte tillåta mig att läsa nåt konstnärligt ”, sa hon.”de är väldigt traditionell ”. detta hindrade inte henne drömma i påsar, som reser till milano till handväskan industrins mässa, och hitta en tillverkare som kan springa upp prototyper för henne.

efter college, hon återvände till japan för att utforma påsar för ett stort företag, men blev desillusionerade av låg kvalitet, hög volym produkter som följd.när hennes italienska förbindelser gjorde uppmuntrande tongångar om henne michael kors väskor s arbete, hon bestämde sig för att flytta till milano, lära sig varje detalj i affärer och utarbeta sin egen samling.

”när jag har bestämt mig att göra något, jag måste följa upp den”, säger hon.hennes första samlingen, i början av 1997 togs upp av köpare från potatis och harrods i london och neiman marcus och bergdorfs goodman i amerika och shizu har inte tittat bakåt.

men, tre år senare, var hon tröttande av denna framgång. ”jag ville vara lite mer självisk ”, sa hon.”jag ville göra vackra saker utan att mina idéer på något sätt, som var lite mer enskilda ”. detta innebar att ha hennes egen butik, och flytta till london för tre år sen.”kunderna är mer avant garde.i paris och milano, de vill ha nåt mer traditionellt. ”

det tog två år att hitta lokaler och ytterligare ett år för att få det att se hur hon ville (lackerad pompeiian röda väggar, plundrad trägolv, enorma utsirat speglar).trots att de har varit öppen för knappt sex månader, hon mår bra.de viktigaste irritation är att varje morgon, glasdörren omfattas av fingeravtrycken från människor som vill titta på.

alla shizu väskor är helt för hand, och många av dem är engångsåtgärder.några av de idéer som ligger bakom dem skulle fungera bra alternativ till varje pris.när du öppnar lucciola (450), ett ljus kommer att lysa upp innehållet.

lite udda stövlar har funnit sin väg in i samlingen, men påsar med deras arkitektoniska handtag, är det viktigaste, och en ny samling är snart.

för förläggare som vill reproducera foton på den här sidan ring 44 (0) 207 538 7505 eller e – post.