michael kors väskor påsar eller lådor som ska deba

påsar eller lådor som ska debatteras i skräp översyn

för närvarande, hushåll i f.d. waitakere och north shore stadsfullmäktige områden betala för skräp väskor, medan personer som är bosatta i auckland city har wheelie soptunnor.invånarna i manukau har wheelie soptunnor, men deras allmänna avfall samlas in i påsar.

reformer som berör även regionens vägrar industrin vars omsättning uppskattas till mellan 300 miljoner euro och 500 miljoner dollar om året.

”avfall översyn kommer att bli en lång process med många frågor att diskuteras,” sade rådet fast avfall affärsenhet manager john roscoe.

omfattar bland annat om taxor finansieras samlingar av lådor är bättre än användaren betalar med väskor.

ytterligare en fråga är fördelaktig användning av avfall: ”vill ni separera organiskt avfall, och s michael kors väskor å gör du kompost eller lägga den i en digestor anläggning för att generera elektricitet?”

”det är den enskilt största delen av bostadsfastigheter avfall så att om rådet vill minska avfallet, det är verkligen en fin att titta på.”

under övergången till det nya rådet, 142 avfall avtal med råd i hela regionen, utvidgades till att även gälla 2012, med bestämmelser som kommer att gå till 2015 på rådets vilja.

herr roscoe sa att översynen innebar ändringar för vissa områden om det skulle komma en konsekvent hushållssoporna service för regionen.

vissa områden är redan på väg att ansluta sig till städer med en wheelie bin för återanvändbara produkter.

invånare i f.d. franklin district började sin tjänst den här månaden och en opinionsundersökning i papakura på lördag visade att 70 procent av invånarna ville det också.

för andra super stadsbor, systemet för skräp samlingar förblir oförändrat fram till översynen.

den auckland rådets logotyp var redan på plasten skräp väskor som kostar tidigare waitakere invånare 2 dollar styck.

om någon rör sig från tidigare auckland stad waitakere inte kunde använda sina auckland wheelie bin och förväntar sig att det ska samlas in.

auckland rådets kontroll insamling av endast 16% av avfallet från trottoarkanten.

herr roscoe sa auckland rådets ägde en återvinnings – och vägra station, i waitakere.de övriga 13 avfallsdepåer ägdes av företag.

waitakere kommunfullmäktiges’ ekostaden ‘filosofi menade invånare som betalats för avfall so m michael kors väskor ichael kors väskor m de som produceras genom att köpa väskor.

dessa fördelar för miljön var staden som hade den lägsta avfallsproduktionen per capita än andra i regionen.

alla politiska partier ”miljöpolitik stöder principen att” förorenaren betalar ”.

”borgmästare len brown har eco – vision och jag kommer att kämpa för det,” sa auckland rådets hållbarhet och miljö forumets ordförande wayne walker.

”en del av detta har för att minska mängden avfall och det är en vinnare michael kors väskor för att det sparar pengar till gemenskapen.

”jag är för moroten och piskan.

”det är nödvändigt att åtala människor för avfall, men också belöna dem för återvinning och minska avfallet.”

det bästa för hushåll var rådets sak att ersätta påsar med wheelie lådor för hela regionen, sa transpacific avfallshantering verkställande direktör tom nickels.