michael kors väskor påsar med stil ge en rae av ho

påsar med stil ge en rae av hopp öm vapen med buckitt

”jag har alltid haft den här idén i mitt huvud för en påse som kan användas för alla tillfällen som var praktiskt, elegant, bra och varaktigt som inte väger ett ton innan du la nåt i och var inte alltför märkta eller omfattas av blingy hårdvara och ingen gjorde det,” jones förklarar.

hon var redan på sin egen sko företag uppkallad efter sig som hon inleddes efter en högre kurs i skodon utformning i london cordwainers college.

”eftersom jag redan hade inlett min skodon för kvinnor helt, jag visste vad en långsam process är att bygga upp ett fans av kunder, så jag tänkte att crowdfunding och sociala medier skulle hjälpa.”

jones, 35, sätt henne buckitt väska utformning på crowdfunding plats kickstarter.hon har det faktum att väskan som hade utformats i hackney skulle göras i en springa ner fabriken utanför manchester, där hon växte upp: ”fabriken var inför stängning, som orsakats av dess lyx sätt kunder på affärer utomlands buckitt kan spela en liten roll i att hålla de alltmer sällsynta färdigheter vid liv och i förenade kungariket,” jones sa a michael kors väskor tt skulle vara investerare.

”efter att ha tillbringat år som modetrender analytiker, såg jag en brist på marknaden för en väska full funktionalitet blandningar och stil,” tillade hon i sitt anbud för 15000 av utsäde finansiering.

det fungerade: investerare som fick förmåner från en begränsad utgåva vykort, ett klassiskt buckitt väska för 170 värda stöd i 19000, nästan en tredjedel mer ä michael kors väskor n jones mål.

”liksom kontanter, det betydde att jag hade 150 order om mina böcker,” jones säger ”.så jag la pengarna för att starta produktion, organisera förpackning och transport av processer, och investera i spännen, snörhålsringar och andra hårdvara, plus att utöka omfattningen av tillbehör.

”jag gick igenom en lång process för att fullända den form och storlek väska innan arbetar med ett mönster cutter på fabriken för att få den andel av hela det helt rätt.lädret är hög grad italienska vegetabiliskt garvade cowhide och alla tillbehör som köps för deras hållbarhet och kvalitet. ”i framtiden, jones sa, buckitt kommer att erbjudas i flera färger och tillbehör är på väg.

från hennes hackney studio, jones tog henne buckitt väska handeln visar runt storbritannien, där hon säkrade partihandel order från oberoende butiker och kedjor, inklusive kult sätt lagra anthropologie.

”det är svårt att organisera alla delar av verksamheten samt uppfyller de kickstarter order innan jul,” entreprenören medger.

men det hjälper att produktionen sker i förenade kungariket ”.jag är passionerad över tillverkning i förenade kungariket och försöker behålla några av de färdigheter som vi har haft här i århundraden, ”jones förklarar.

”vi var mästare av läder som arbetar och de färdigheter som håller på att dö ut större varumärken flytta sin tillverkning utomlands.

”jag hade mina skor i portugal, eftersom det inte finns några kvinnor är skotillverkare kvar här, så jag var fast besluten att ta väskorna här och göra en hel etikett som endast görs i storbrita michael kors väskor nnien.”

det är ett plus sidan: jones har tillagt att ”i england” taggen ”är också bra för exportmarknaden”.väskorna som kostar från 260 varje säljs i japan och australien, företagaren är nu i förhandlingarna om utvid michael kors väskor gning till ryssland och därefter.

”de har kontakt via kickstarter” jones säger ”.jag blev förvånad över hur mycket publicitet köpte definitivt mer än bara pengar. ”personal: 2business idoler: rosie wolfenden och harriet vinstockar för handgjorda akryl smycken designer tarvligt devine.”jag beundrar det sätt de har byggt upp ett framgångsrikt företag, drivs och ägs av sig själva, och har en passion för tillverkning i förenade kungariket ”.