michael kors väskor påsar med talang i balbriggan

påsar med talang i balbriggan

en av de mest populära händelserna vid årets balbriggan summerfest var den värsta alldancing, skratta lite balbriggan har talang.

organisatörerna av händelsen säger 2009 konkurrens var stor, men detta år var det ännu större och bättre och eventuellt mycket högre.

det var öppna uttagningar som michael kors väskor innehas för den händelse i maj och på en höjd av balbriggan summerfest, finalisterna hade reducerats och deltog i den eftertraktade årligt pris.

den bracken domstolen hotell var värd för popu michael kors väskor lärt evenemang och rummet var fullt av kapaciteten med en entusiastisk balbriggan publiken hejar på lokala talang.

hotellet är packat med massor av vänner och familj av alla tävlande med massor av banderoller och affischer vinkas entusiastiskt natten var en fullständig sälja ut har vi hört.

jämför för kvällen var ciaran banham som gjorde ett fantastiskt jobb och höll publiken road med skämt och roliga historier.

domare i natt var terry quinlan, orla anläggning hopkins och linda martin och alla 12 deltagare har mycket positivt och professionella råd från alla domare.

en talesman för balbriggan summerfest sa: ”talang i balbriggan endast är fantastiskt och det är verkligen visat på natten.

”jason fallon och hans gäng gjorde ett bra jobb att inrätta rummet och fick det att se ut precis som x – faktor med ljus och stora skärmar.”

när alla 12 handlingar som utförts, domarna valde de tre översta som brian howard, amy walsh och laura gilbert / kaleigh whelan.

det måste ha varit mycket svårt eftersom samtliga rättsakter som förtjänade att vara den sista.varje deltagare fick en trofé så att de var alla vinnare på natten.

det var då upp till publiken att välja vinnaren och resultatet var först, brian howard, andra kaleigh whelan och för det tredje, amy walsh och laura gilbert.

den summerfest organisatörerna slutsat michael kors väskor sen: ”en bra kväll hade av alla och det var värt allt hårt arbete.” poleeze och sasch som utförs på balbriggan har talang slutliga i bracken court hotel.adam healy och prins brady som utförs på balbriggan har talang slutliga i bracken court hotel.lara gilbert och amy walsh som utförs på balbriggan har talang slutliga i bracken court hote michael kors väskor l.