michael kors väskor påsar ”plan har begränsade för

påsar ”plan har begränsade förmåner”.

den forskning som sa att även om det skulle vara miljömässiga vinster, papperspåsar hade haft en större inverkan på miljön än konventionella plast påsar.

”om papperspåsar är undantagna från avgiften, som för närvarande föreslås, vi uppskattar att påse användning kommer att öka med 174 miljoner säckar per år till 213 miljoner euro per år”, sa de.

”det här kommer att få associerade miljömässiga konsekvenser i form av ökad energiförbrukning, kostnader för transport, lagring och bortskaffande av avfall.”

den avgift som skulle minska antalet plastpåsar används varje år av 697 miljoner euro.

det skulle vara en ökad efterfrågan på långvariga väskor, en soptunna och papperspåsar, vilket resulterar i en beräknad minskning av 3484 ton av polyeten som används i skottland.

men det sa att det skulle bli en ökning av 8893 ton papper.

tillämpning av den avgift som påsar skulle resultera i en minskning av 3214 ton av polyeten, ett år och en årlig minskning av 1779 ton papper.

de michael kors väskor n liberaldemokratiska msp välkomnade undersökningen men läggas till: ”även om studier, t.ex. det här är bra, kan de ofta underskattar hur stor betydelse att ändra beteenden och uppfattningar kan göra.

”avgiften i irland har varit oerhört framgångsrika när det gäller att minska onödig användning av plastpåsar.jag tror att min bill kommer att hjälpa till att ändra uppfattning mot vår använd michael kors väskor ning av resurser i skottland som jag. ”

men butiksägarna sa att de förslag som skulle vara ett ”administrativt mardröm”, som faktiskt skulle ha till följd att avfall.

lufttrafikföretaget väska konsortium sa att betänkandet hade funnit att det kan leda till 700 arbetstillfällen går förlorade.

– ordförande barry turner sa: ”känsloladdad, felaktig information och politisk snurra har beskrivit plast påsar som ett hot.

”men med tanke på att de experter som utsetts av de skotska har uppnått många robusta slutsatser.

”de effektivt undanröja de miljömässiga myter kring de effekter en plastpåse skatt skulle få för skottland och dess folk.”

den skotska detaljhandeln konsortium (src) hävdade att den officiella kontrollen som ”mycket liten motivering” för att införa en avgift på plastpåsar (skottland) bill, vilket kan bli rätt tid under 2007.

talesman fiona moriarty s michael kors väskor a: ”vi anser att den här debatten ytterst känsloladdad till den punkt där något sant miljömässiga, sociala eller ekonomiska fördelar blir mindre som en prioritet.

”systemet är felaktigt, och vi är inte övertygade om att det ger verkliga fördelar för miljön.”

hon tillade: ”införandet av en avgift på lufttrafikföretag kommer att på ett orättvist sätt straffa de innovativa åtgärder som vidtas för tillverkning av säckar av återvunnen plast eller använda biologiskt nedbrytbara plaster.

”en skatt bör uppmuntra marknader för återvunna plastmaterial lufttrafikföretag i stället för att bestraffa alternativ”.

men michael kors väskor herr pringle, sa att han var skeptiska till förutsägelser rapport om förluster av arbetstillfällen.

hans förslag har stöd av jordens vänner, skottland, som sa att det skulle spara resurser och till nytta för landet är miljön.

chef för forskning, dr dan barlow sa att den skotska regeringen bör antingen lägga fram sin egen lagstiftning eller stödja herr pringle, bill.