michael kors väskor säckar, påsarmarkera sin g

säckar, påsar

markera sin grav med fendi baguette it – väska är död.

det betyder inte att handväskor är inte stora stil eller stora företag längre.långt ifrån det.

om något, väskan är en större modegrej än någonsin.men vad som är viktigt just nu är inte bara med rätt väska, det är med rätt väska på rätt ögonblick.

en kvinna som inte längre kan komma undan med att ha en mångsidig väska som komm michael kors väskor er att ta henne från byrån till lekplatsen på kvällarna ute på stan.

efter allt, en väska kan inte gå ut med hela säsongen är ljusa färger och mönster, blommor och geometriska former, retro – up och futuristiskt fantasi.en kvinna behöver en ny väska för hennes mest lekfulla stunder – – lika mycket som hon behöver en investering på när hon verkligen menar allvar.

det betyder att du behöver för att bygga en handväska garderob.här är 10 stora väskor att tillägga till din.

de konvertibla bär

ska du också ha en mer sätt fram stora väskan i en vacker färg.den nya klassiker i tillfälliga väskor är ”cabriolet väska,” som lades fram för ett par år sedan av balenciaga.det är en chunkier, sportigare väska än din klassiska bär, med massor av hårdvara och en axelbandet samt han michael kors väskor dtag.vi älskar speciellt detta stora turkos färgade version med buss (1 798 från holt renfrew).

går med designer jeans, tillfälligt klänningar.

spendera: en måttlig storlek, om det är din stil.

de investeringar som bär

om du ska bjuda dig på en handväska, blir det en enorm nykterist.det tar dig till job michael kors väskor bet och gymmet och bort över helgen.det kan föra register, kläder och en mindre väska.det är en stor del av din handväska garderob, så blir det en bra kvalitet väska i en tidlös stil som är lätt att bära.och välja en mångsidig neutral färg så här läckra kamel väska av prada ($1895 från holt renfrew).

går med: arbete, helg, resor.

spendera: så mycket som man har råd med, det här är din garderob hörnsten.

använd den för alltid.

den djärva bär

våren 2008 handlar om färg, särskilt lysande lime, citroner och apelsiner av citrusfrukt.ett enda skott av citrus kommer din garderob i nu, särskilt i säsongen är mjukt läder, absolut.för en hälsosam dos av citrusy c – vitamin (för färg, det är) försöka citronen väska med antar ($115 från bay).

går med daywear, perfekt för att slå den svarta och vita.

spendera lite.

använda det för nu.

kvällen då

kopplingen är alltid bra i kväll, men nu är det en riktig måste ha, särskilt i luxe metallics.den stora dagen koppling, den moderna kväll kopplingen är större och kraftfullare, som denna förlängda metalliskt ormskinn väska tillverkad av ”designer carlos falchi (850 dollar på holt renfrew).se det som din egen bärbara konstverk för speciella tillfällen.

går med aftonklänning.

spendera: en massa.

använd den för alltid, eller tills du har michael kors väskor glömt det i en limo.

stranden.

den moderna beach bag är inte bara sand och stranden.det är också en stor tillfälliga väska i helgen, och särskilt med säsongen är nautiska skiljer.det är perfekt för dragande med en bok, en matbit, en kamera på allt som kommer att göra en utflykt verkar som en dag på stranden.vi älskar den mjuka, crushy flottan och vitstrimmigt väska med big buddha (90 dollar på bay).