michael kors väskor snart kan innehålla en

väskor snart kan innehålla en avgift

rådet stöder lagstiftning som kan skatt inte bara plastpåsar, men pappret, och göra distriktet hem för en av landets hårdaste sådana lagar.

ett tag nu, miljömedvetet lagstiftare har tagit bilder på påsar med halter av framgång.san francisco är den enda stora staden i det land som har förbjudit plastpåsar.seattle rådet försökt att införa en avgift på 20% plast, papper, men förslaget måste gå innan väljarna i augusti.i new york, borgmästare michael r. bloomberg (i) har infört motsvarande 5% avgift på plastpåsar i sitt förslag till budget, i hopp om att skapa miljontals euro i inkomster och slutligen att hindra d michael kors eras användning.

enligt lagförslaget, 5% avgift skulle delas upp mellan företag och staden, vilket skulle michael kors använda sin andel till hjälp att städa anacostia flod – och erbjuda fri återanvändbara väskor till äldre personer och personer med låga inkomster.

distriktet förslag kunde ha vissa konsumenter som försöker balansera sina miljömässiga instinkter mot deras plånböcker.

shayne cortel, 25, kundservice företrädare som bor i nordvästra washington sa att hon trodde att hon redan var att hjälpa miljön genom att återanvända henne plastpåsar för badrum skräp.och hon sa, 5% avgift är brant.

”i dag, det är mycket pengar, sade hon, beräkning av dussintals påsar hon använder två gånger i månaden.hennes medelstora vita plastpåse från cvs – var fylld med snacks när hon gick till en busshållplats på pennsylvania avenue.
michael kors

en nyligen genomförd undersökning av anacostia vattendelare samhället att plastpåsar var ”den största delen av sopor” i de åtta kilometer flod – och dess bifloder.

maryland del.alfred c. carr. d montgomery) har arbetat med wells under den senaste månaden och införa en liknande lagstiftning, även om en liknande lagförslag som nyligen har misslyckats med att få ut av ett underutskott i virginia generalförsamling.

wells är bill behandlar papper inte bättre än plast.idén, sade han, är att få köpa från åter michael kors försäljare, som säger att ett beroende av dyrare påsar skulle skada dem.papperspåsar kosta 5 cent varje och plast kostade 2 cent.