michael kors väskor väskor avlägsnas från etan pat

väskor avlägsnas från etan patz misstänkt

husrannsakan utfördes som en del av den pågående undersökning av etan flera decennier gamla försvinnande.hernandez g michael kors väskor reps förra månaden.polisen sa att han erkände att han ströp honom och kastade hans kropp i en sopsäck. sökandet började onsdag eftermiddag och klar tidigt på par new jersey hus, sa robert gottlieb, som företräder rosemary michael kors väskor hernandez. om han gjorde det han ett monster.ingen tolerans för dem som skadar barn.varför har de inte förhöra den här mannen när etan försvann?från nyheterna som jag läste han erkände mordet när de påbörjade undersökningen.men utredarna inte tro honom.varför?varför skulle de ha tittat på det?om jag var etan michael kors väskor föräldrar att jag skulle vara bortom rasande.jag kan föreställa mig att deras smärta.och det kommer aldrig att försvinna.jag hoppas att detta åtminstone kan få ett avslut.det var de värsta mardröm.jag vet i michael kors väskor nte hur de går på.de måste vara fantastiska människor och mina tankar är med hela familjen.förhoppningsvis rättvisa ska skipas och att de kan få de svar som de förtjänar.