michael kors väskor väskor avlägsnas från etan pat

väskor avlägsnas från etan patz misstänktes hem

pedro hernandez upptagna i pojke efter att locka honom michael kors väskor i källaren i en affär, en liten butik, den 25 maj 1979, som polisen sa.etan är fortfarande inte har hittats.

hans advo michael kors väskor kat tidigare sa att en domare att hernandez har haft psykiska störningar, lider av hallucinationer och är bipolär.

en släkting har sagt att hon rapporterade att hernandez bad familjemedlemmar under 1980 – talet att han dödade en kille i new york.norma hernandez, den misstänkte är syster sa att hon gick till polisen i camden, new jersey, då, men ansåg att de trodde henne inte.polisen sa att de har inga uppgifter på det betänkandet.hernandez sa att hennes bror berättade också en bön – gru michael kors väskor ppen om att döda en pojke.

gottlieb sa att han blev ombedd att företräda fru på grund av hennes växande frustration över fallet och önskan att se till att åklagare ”förstår allvaret och typ av psykiska sjukdomar.”

en talesman för åklagaren hade ingen kommentar på onsdag.

rosemary hernandez har inte sett maken till bellevue sjukhus, men har inte pratat med michael kors väskor honom på telefon. ”det är en mycket svår tid för henne och hennes dotter, gottlieb sa.