michael kors väskor väskor för åkattraktioner på s

väskor för åkattraktioner på sjunga

vi vill undvika att använda sk michael kors väskor åp på grund av kostnader och besvär med att gå fram och tillbaka.jag kommer bara att vara med en digital kompakt, kamera, mobiltelefon, små plånbok, nycklar – bi michael kors väskor ljetter hotell osv. är det tillåtet att ta små påsar så här på rider med oss?har de delområden för oss att hålla dem i eller måste vi hålla fast vid dem ordentligt, så att de inte faller ut?- den stora berg och dalbanor på sjunga berry farm?? vill du bli blöt på många av de rider?jag var okej med att bli blöt själv, men skulle vi få så våt att vatten skulle skada en k michael kors väskor amera eller telefon som fanns i väskan, om det var stängt?

du kommer att bli bra.det är faktiskt bara den perfekta väska, haft med bandet diagonalt, att ta på sig runt med dig.många turer i disneyland utväg parker har små påsar med en liten väska, väska, plånbok, solglasögon, eller hatt.inte bra för större saker.jag vill inte använda påsar för något litet för att jag skulle vara rädd för att lämna det, eller på annat sätt känner ett behov av att kontrollera varje och varenda gång.de är mycket användbara, om du har glömt att ta solglasögonen.personligen, en viktig punkt som en kamera eller plånbok, jag skulle inte ta i det.

jag kan inte läsa din länk.men min personliga preferenser, om jag kommer att avstå från en ryggsäck skulle vara antingen en slingback (som är ganska pop michael kors väskor ulär) eller en budbärare påse (även om den populära men måste passa din stii).en budbärare väska kan vara små, men större än den lilla väska du beskriver.med att du kan mer eller få mer utrymme.skorna är verkligen trevlig, enligt min åsikt, och det viktigaste skälet till att jag vill använda en är att jag aldrig har sett en med fickor på insidan, som ett blixtlås ficka, och jag är som att kasta allt i ett stort utrymme.

om du vill ha friheten att inte känna som du bär på något, det lilla väska där du kan lägga över axeln är perfekt.om du bär shorts byxor med – kan du nog bara sätta din biljett och snabbt går i en och din nyckel i den andra fickan.jag finner det svårt att kameran och telefonen i fickan på mina shorts och ganska bekvämt, eller om det funkar för dig eller inte.om du tror att du kan få dina shorts våt då se till att även om en plastpåse i din ficka.