michael kors väskor väskor missade i philadelphia

väskor missade i philadelphia flygplats saga

philadelphia – transport tjänstemän i går sade de granskade transaktioner i philadelphia internationella flygplats, där tusentals av oss airways resande för tredje året i rad dag missade flygningar och tillbringade julen utan deras bagage.

problem, inklusive en hög med uppskattningsvis 8 000–10 bagage poster, var så svåra att transporten sekreterare norman mineta personligen ingripit.

”den situation som har utvecklats i philadelphia tror jag innebär fler frågor än svar” department of transportation talesman robert johnson sa. ”var det bara dåligt väder eller nåt mer? ”

en talesman för oss airways, som har ansökt om konkurs skydd, sa att en del av problemet var att ett stort antal bagagehanterare och flygvärdinnor hade blivit sjuk.flygbolagens anställda arbetstagare frustrerad över löner och förmåner sa nedskärningar som deltar i en arbetsrelaterad ”sjuk ut.”

företrädare för fackföreningar för kabinpersonal och bagagehanterare nekas organiserade jobb åtgärder.

mineta var berörda, jo michael kors väskor hnson sa att ”vi får passagerare vart de är på väg, och b, att vi lista ut vad som gick fel så att det inte händer igen.det är en olycklig situation som inte kan upprepas.

folk sa att de var awestruck av den kaotiska situationen.

”även efter 9 / 11, jag har aldrig sett det så här illa”, sa rodney gibson iv, 29, examen affärer student vid universitetet. ”jag har aldrig sett nåt liknande förut. ”

gibson, som tog en northwest airlines flyg från philadelphia till san jose, calif., på fredag, sa linjer verkade o michael kors väskor ändligt.

”den linje som gick ut genom dörrarna,” s michael kors väskor a han. ”det gjorde hela dragspel, i sicksack normalt sätt, och sen ut och in på trottoarer. ”

flera av flygplatsens terminaler liknade baracker som hela familjer ställer upp för övernattningar.flygplatsarbetare delade ut kaffe, varm choklad, vatten, godis, kuddar och filtar, sa mark pesce, talesman för stadsägda flygplats.

oss airways ställde in 65 flygningar på torsdag, 176 fredag och 143 i går.talesman amy kudwa noterade ”en kombination av frågor som att skapa eftersläpningen av bagage.” hon som anges på torsdag är hårt väder på annat håll i norr och i mellanvästern, ett ovanligt stort antal flygvärdinna sjuka samtal och i philadelphia, ett ovanligt stort antal trubbelbärare sjuka samtal.

philadelphia är en oss airways nav, utan bagage reserver utvidgas till andra östkusten flygplatser.

) har sagt att i avsaknad av ett betydande arbete nedskärningar och minskn michael kors väskor ingar i pensionskostnader, sannolikt skulle börja avveckla i mitten av januari.det enda unionen inte har nått en överenskommelse med om koncessioner är den internationella sammanslutningen av maskinister som representerar bagagehanterare och mekaniker.

andra flygbolag också upplevde väderrelaterade förseningar i philadelphia igår.

”i dag skulle ha varit den långsammaste resa dagen på året,” philadelphia flygplats talesman mark pesce sa. ”men på grund av stormar och förseningar och inställda de senaste dagarna, i dag är en aktiv dag. ”