michael kors väskor väskor prestigefyllda sobha ut

väskor prestigefyllda sobha utvecklare konto

kontot är uppskattningsvis rs 2 frågan

i en mycket omtvistade strid med sex organ, vetenskapliga styrkommittén har den sobha utvecklare konto i bangalore förra veckan.som bekräftar nyheter, allmänna frågor, sobha utvecklare, sa michael kors väskor agencyfaqs!”vi har beslutat att tilldela de hänsyn till ssc, eftersom de kunde lämna ett meddelande lösning som vi trodde att det skulle hjälpa oss att ta nästa steg.vi skulle vara att fördela rs 2 frågan för vår kommunikation. ”

planen process började michael kors väskor redan i oktober 2002 och den vetenskapliga styrkommitténs var en av de första genomförandeorgan kastare för branschen.andra organ o kontrakt, saatchi saatchi, enterprise nexus, ambitioner och sittande måltavla media (senare två bangalore baserade kläder) följde efter.om antalet kandidater, är det uppenbart sobha är en ansedd konto i en annars oinspirerande kategori.

och det med rätta.- r 150 frågan sobha gruppen ingår i gulf – baserade tjänster handel företag inledde genom pnc män 1977.det öppnar en affär i bangalore 1994 och har nu en fullständig bukett av erbjudanden i form av sobha utvecklare, sobha interiörer sobha metall r michael kors väskor utor, sobha projekt tjänster och sobha renässansen.

”bortsett från lyfts fram genom att bygga palats och moskéer för kungligheter i regionen, har gruppen också varit inblandad med posh jumeirah strand hotell och jag köpcentret i dubai,” informerar sharma. ”vi är helt och hållet bakåt integrerade företag och förmodligen den enda som har fullständig i huset kontroll över alla aspekter av vår verksamhet, inklusive rörsystem, elektricitet, interiörer osv. vi har hanterat alla projekt för infosys i hyderabad, puna, mysore och bangalore.vi har just avslutat en för icici bank på sobha pearl med kom michael kors väskor missariatet road (premier kontorsadress till bangalore), ”sa hon.

klart, ssc har landat ett konto som är bunden att se stora insatser under de kommande månaderna.företaget arbetar på minst sju av projekt för närvarande.det är också ute efter att härja i andra marknader såsom delhi i nästa år.

”vi har utvecklat en mycket kraftfull vision, och vi har också visat att vi kan fastställa normer på marknaden”, sa sharma av sobha. ”vi är redo att gå vidare till nästa steg i vår utveckling och vill säga hur mycket vi om vårt arbete.det är därför som vi behöver en byrå som kan kommunicera våra globala härstamning, logotyp och den nya tanken på ett effektivt sätt. ”

att tala om sin uppgift, ssc vice ordförande regionchef bela vora sa, ”vi förstod deras vision mycket väl och har kunnat lägga fram en sammanhängande strategi för gruppen.det gjorde kunden nöjd. ”meddelande kommer i första hand att innebära att trycka och utomhus media (lokalt), och sedan gå vidare till de nationella medierna mot slutet av året.alla sidor av webbplatsen är föremål för våra villkor och integritetsskyddspolicy.du får inte mångfaldiga, kopiera, kopia, sälja, sälja eller använda material på webbplatsen för kommersiella syften.