michael kors väskor väskor rupa är bidraget män är

väskor rupa är bidraget män är helt euro

euro behandlades av 141 i världen, marknadsföring arm bates företag till maj förra året.media uppgifter för den verksamhet som förvaltas i kammaren av kunden

ogilvy mather, kolkata, har vunnit de kreativa tullar för euro innerwear varumärken.planen för det som hände i december 2006.

euron var rupa träder i den män är bidraget innerwear marknadssegmentet under 2003, som konkurrerar med andra bidrag märken såsom han… är marknadsföring arm bates enterprise, 141 michael kors väskor i hela världen, sköter hela portföljen av rupa varumärken, inklusive euro, men i maj 2006, den valde ut ur branschen f michael kors väskor ör finansiella skäl.sedan dess har annonserats i euro.

reklam använder för euro för innevarande år har utarbetas av företaget.man beräknar att det kommer att ligga i regionen av rs – 5 – frågan.o lag visade betydande förmåga att komma med en lämplig och nya strategiska och kreativa perspektiv för varumärket ”.

säger sharmista dev, generaldirektör, o kolka michael kors väskor ta (”euro är en high – end varumärke och konkurrerar med olika utländska märken.om det med en internationell känner vi till märket med en differentierad strategi som stöds av en 360 graders utlämning. ”

– ja, verkställande partner, o kolkata, kommentarer, ”den största utmaningen var att utveckla euron meddelande till nästa nivå.vi skulle kunna ge rätt insatsvaror utan att äventyra tidigare investeringar som gjorts i brand. ”

kreativa kontrollant o kolkata, tillägger: ”creatives gav euro” elegant internationella ser ”för att mäta den mot den störtflod av high – end utländska märken på marknaden.

media – mix kommer inledningsvis att bestå av tryckta medier, reklam och säljfrämjande åtgärder utomhus butik.även om elektroniska medier var en del av planen, p michael kors väskor resentation, det skall bara användas i ett senare skede.alla sidor av webbplatsen är föremål för våra villkor och integritetsskyddspolicy.du får inte mångfaldiga, kopiera, kopia, sälja, sälja eller använda material på webbplatsen för kommersiella syften.