michael kors väskor väskor underkännandet av saket

väskor underkännandet av saketinis andra asiatiska cocktail stereotyper.

pegu – klubben är mer än en tjusig cocktail bar, mer än en gin palats.det är också ett träningsområde för de typer av farkoster bartenders som går att öppna sina egna anläggningar.kenta till kan hittas bakom baren i pegu en viss kväll, men bli inte förvånad om du ser honom att öppna sin egen cocktail bar en dag.

hur fick du tag i den?

jag är ursprungligen från tokyo, och min mor hade en restaurang.jag växte upp i industrin.på grund av att jag inte tar det på allvar, som jag gör nu.för fem år sedan började jag träffa bartenders som är den verkliga yrkesmän och såg att det kan vara en riktig karriär].det öppnade mina ögon.

var gör ett jobb på pegu svårt?

när jag började, alla mina kolleger känner audrey (saunders, ägare av pegu club), men inte mig.jag hade ingen koppling till pegu och visste inte michael kors väskor hur jag skulle kunna närma sig dem om ett jobb.men jag råkade se en öppning på craigslist, så jag skickade mitt cv och ett par dagar senare fick jag ett email från audrey.det var för tre år sedan.

audrey har varit en mentor till så många bartenders.vad är det viktigaste du har lärt mig från henne?

alla som arbetar där måste vara passionerad över stora drinkar.och öka din kunskap kan inte lösas med hjälp av andra människor.det ä michael kors väskor r upp till dig.men i slutet av dagen, att göra drinkar är inte bara jobb.det är bara 25 procent av det.

innebär det att jobba på en plats som pegu vill du öppna din egen bar.

ja, jag kan säga michael kors väskor att jag skulle älska det.speciellt detta år, jag har tänkt på vad som kommer att bli nästa steg i min karriär.vissa bartenders bli konsulter.men michael kors väskor jag tror att jag vill öppna min egen plats i new york.jag hoppas att få det att hända när tiden är rätt.

har du en favorit anda eller ingrediens för att arbeta med?

jag är japansk född och uppvuxen i tokyo.en av anledningarna till att jag började med detta var att jag ville krossa alla stereotyper av asiatiska cocktails.som saketini.jag vill förbättra asiatiska tema cocktails.om jag inte gör det, och ingen annan kommer att göra det.jag har gjort en drink med skull, shochu, shiso, och yuzu.men jag älskar japanska pickles martini.

många pratar om japansk stil bartender i dessa dagar.vad är det om?

den största skillnaden mellan baren i new york och japan är det här, bartendrar drivs av kreativitet och personlighet.det är de som drivs av perfekt teknik och [tjänst].jag kan inte säga vilken som är bäst.det finns inga tips.de får en lön.här, vi bor på dricks.vid pegu, jag försöker vara någonstans i mitten.men, alltså, om en cocktail som säljer inte, jag kan inte kalla det en bra blandning.