michael kors väskor väskorna nu ätliga oljor i bul

väskorna nu ätliga oljor i bulk

flexibel väskor, som används för att transportera whisky, vin och safter i bulk för amerikanska trupper under krig i vietnam, irak och afghanistan har lagts till en annan användning.de används nu för att flytta ätlig olja i containrar.

även kallad flexibel tankar, väskor har blivit ett alternativ för att transportera olja, safter, vin, livsmedelskvalitet vätskor och icke – farliga kemikalier i containrar i hela världen.

den flexibla väskor först användes av amerikanerna i 1969 års krig för transport av vätskor för sina trupper.de är gjorda av linjär polyeten med låg densitet (fyra lager) och av polyeten med hög densitet som är säkra för trans michael kors väskor port av icke – farligt flytande.

att an michael kors väskor vända flexibla väskor att importera olja från malaysia använder standardiserade containrar, sa raghavendra srinath, verkställande direktör, vikram globala råvaror (p) ltd globalt, väskorna är används för att transportera olja i containrar.men för första gången i indien, företaget kommer att införa detta transportsätt, hävdade han.

när oljan pumpas in det ballonger för att passa en 20 fot container, sa han.

för närvarande den olja som importeras i bryta bulk fartyg.lasten är lagrade i stora lager tankfartyg som ligger i fa michael kors väskor rtyg.

storleken på flexibel väskor varierar från 16000 till 26 000 michael kors väskor liter.de material som används i tillverkningen av flexibel påsar måste uppfylla de amerikanska food and drug administration, eu: s livsmedels kvalitet eller tyska b.g.a. normer.tanken är att isolera den vätska som transporteras från luften för att undvika oxidation, sa han.

vikram globala, som huvudsakligen i handeln kommer att importera ätlig olja direkt från malaysia och tillgång till stora kunder som saravana bhavan, en ledande chennai baserade restaurangkedja.det har inrättats en depå från en hamn till en kostnad av rs – 2 – frågan att lagra olja.detta kommer att hjälpa köpare köper färska oskuld premie ätlig olja vid någon tidpunkt.