michael kors väskor växer på träd på duffer

väskor växer på träd på dufferin mall

plast – väskan är en av de stora bekvämligheter i livet, sturdy, varaktigt och bra för på en soptunna eller inslagning en rykande gåva från en hund.handtagen kan vara knutna till en snygg båge.

till och med 5% avgift som tas ut av kommuner, en massa människor hellre betala nickel än att tillgripa tyget väskor så righteously som enviro nördar.

men det är ingen ursäkt för den motbjudande skörd av utslitna väskor i den långa rad av träden i främre of dufferin köpcentrum, på west side of dufferin st., söd michael kors er om bloor st.

”träd mellan trottoaren och köpcentret, nära utan krusiduller, omfattas i smutsiga gamla plastpåsar”, sa colette snyder i ett mejl.

”det är mycket sorgligt.- det har varit så länge.träden förtjänar mer värdighet än så. ”

vi gick in och hittade en förfärlig uppsättning fladdra med väskor, så mång michael kors a hotar de med att fler än de få återstående lämnar på en del av träden.

det fick oss att undra varför så många väskor kan deponeras så hög i träd på gallerian, men inte i någon av träden i dufferin grove park, tvärs över gatan.

våra svansar runt ledde oss till luften däck på en flervånings – garage i gallerian, som har ingångar till ett antal butiker, inklusive ingen spänning och walmart.

hög – nivå – av garaget är parallell med högre träd filialer, så ansåg vi väskorna härjas av vind från öppna parkeringsvåningen i angränsande träd.

det förefaller oss gallerian och dess kunder är michael kors ansvariga, är det inte troligt att de påsar blåste in från okända delar och samlades i dufferin träd, som en skock skriade kråkor.

status: väskorna måste avlägsnas, men vem frågar?träden verkar vara staden, men kanske hör till köpcentret.om affären ville hantera det, skulle de vara borta nu.vi har krav på hantering av fast avfa michael kors ll och kommunala licensiering och standarder för att se vad som kan göras.