Ett kompetent rörmokeri

Hej! Många av er vet ju att jag oftast skriver om kläder och mode här på min blogg, men ibland så blir det ju faktiskt lite annat som sipprar igenom också och här idag så är ett av de inlägget där jag vill uppmärksamma ett företag, mer specifikt ett rörmokeri här i Piteå vid namn Pitholms Rör AB, som jag verkligen tror skulle kunna vara behjälpligt för rätt så många av mina läsare som antingen befinner sig här omkring eller i Luleå med omnejd och är i behov av en duktig rörmokare.

Själv så var jag i behov av att anlita en rörmokare för ett tag sedan och det var ju faktiskt någonting som jag nämnde lite snabbt och inte tänkte så mycket mer på, men efter det att jag hade skrivit lite kort om det så var det en hel del av er som befinner er här omkring där jag själv bor som ville veta ifall jag kunde rekommendera någon bra rörmokare och ett pålitligt rörmokeri. Idag så känner jag verkligen att jag kan det när det kommer till just Pitholms Rör AB, då jag själv har fått deras hjälp ett antal gånger nu eftersom att vi har haft sådana stora problem med rören här hemma. De är verkligen superskickliga när det kommer till det som de sysslar med och med tanke på vår budget, så har vi fått ta en sak i taget, men nu är verkligen allting fixat med hjälp av Pitholms Rör AB. Det är någonting som jag helt utan tvekan känner mig så tacksam för och jag hoppas verkligen att jag nu genom detta inlägg här idag kommer att kunna göra detsamma för någon av mina härliga läsare! Ha nu en riktigt bra fortsatt sommar, allesammans, så hörs vi ju snart av igen som vanligt i ett annat inlägg!