Photo by Josefin Boman

Välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet! Hur har ni det egentligen? Mår ni bra? Själv så har jag haft en riktigt produktiv start på den här veckan och känner mig riktigt pigg och motiverad på mitt arbete och livet i allmänhet. Det känns i varje fall riktigt bra! Här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om det här med barnfotografering i Linköping samt om en fotograf och bröllopsfotograf som jag vet med mig att rätt så många av mina läsare skulle kunna dra stor nytta av.

Det har ju nämligen varit en hel del av er som har hört av er till mig just angående vissa av mina mer professionella bilder som jag lägger ut ibland här på bloggen och även fast detta inte är någonting som jag brukar ta upp, då jag tenderar till att fokusera på mode och kläder, så ville jag helt enkelt kunna vara behjälplig för er som är intresserade av att anlita en sådan här duktig och kompetent fotograf. Jag har alltså vänt mig till en fotograf vid namn Photo by Josefin Boman som jag både har anlitat till mitt bröllop som bröllopsfotograf samt för barnfotografering när det kommer till våra barn. Det är nog även det som dem flesta av er har frågat mig om och jag tycker verkligen att Photo by Josefin Boman är så duktig som man kan bli när det kommer till just att fotografera barn och fånga dem där speciella och fina stunderna. Jag har varit oerhört nöjd varje gång vi har anlitat Photo by Josefin Boman och det tror jag även gäller för resten av hennes kunder. Därför så tycker jag utan tvekan att ni ska kika vidare på Photo by Josefin Boman och hennes referenser på hennes egna sida ifall ni känner er intresserade!